Beskerm dividendvoorrade met opsies - Dividendvoorrade beskerm


As jy reeds ' n intekenaar is, gebruik die vorm hieronder om in te loggen. Maar u kan dalk nie van baie van ons dienste en funksies gebruik maak nie.
Aangesien alle opsies vervaldatums het, moet dit ook by hierdie prys kom voordat die opsie verstryk. Hoe beskerm ons u persoonlike inligting? Binêre opsies, wat ook bekend staan as digitale opsies of vaste opbrengste- opsies onder handelaars, is ' n spesiale klas opsies. Jy betaal ' n premie aan jou versekeraar om jou te beskerm as daar iets met jou huis gebeur.


Die Aussie- huisprys- oplewing kan goed ophou, en. Opsieverhandeling kan spekulatief van aard wees en dra aansienlike risiko van verlies.


Ons het kragtige nuwe eiendomsgraderings ontwikkel wat u sal help om die volle krag van dividendvoorrade te ontsluit. Beskerm dividendvoorrade met opsies.

Daarin is die uitbetaling ' n vaste voorafbepaalde bedrag of is nul. Met opsies is hierdie verskil.

Met die standaard hoë lae binêre opsie, sou ' n handelaar ' n binêre opsie wou koop, is hulle van mening dat die prys van onderliggende bate gaan styg. Dit is hoekom, wanneer handel opsies met ' n makelaar, sal jy dikwels ' n vrywaring soos die volgende teëkom: Opsies behels risiko' s en is nie geskik vir almal nie.

BESKERM-DIVIDENDVOORRADE-MET-OPSIES